Lahti GEM - Timanttista osaamista liikenteen sähköistämiseen

todayDecember 13, 2022 1:00 pm - 4.00 pm
placeMalskin Sammiosali, Päijänteenkatu 9, 15140 Lahti
starLahti GEM (LADEC)
paymentMaksuton

Tervetuloa "Lahti GEM - Timanttista osaamista liikenteen sähköistämiseen" -seminaariin 13.12.2022 Malskin Sammiosaliin klo 13.00-16.00. 


Kiinnostaako sinua sähköisen liikenteen kehittäminen? Oletko utelias tietämään, miten ja ketkä Lahden seudulla toimivat sähköisen liikenteen ratkaisujen edistämiseksi?

Lahti GEM – Lahden seudun sähköisen liikenteen klusteri kutsuu sinut tutustumaan saavutettuihin ratkaisuihin sekä tulevaisuuden suunnitelmiin. Seminaarissa saat mahdollisuuden verkostoitua ja keskustella ratkaisujen kehittäjien kanssa liikenteen sähköistämisen kuumista teemoista:
 

  • Sähkö käyttövoimana ja infraratkaisujen haastajana
  • Sähköisen liikenteen datatarpeet ja datan hyödyntäminen
  • Osaajapulan ratkaisut ja ratkaisujen työstäjät
  • Vedyn tulevaisuus liikenteen käyttövoimana


Esitysten ja keskustelujen lisäksi pääset tutustumaan yritysten sekä oppi- ja tutkimuslaitosten tuotteisiin ja palveluihin. Virallisen osuuden jälkeen, klo 16 eteenpäin osallistujilla on mahdollisuus jäädä Malskille verkostoitumaan, nauttimaan virvokkeita ja jatkamaan keskusteluita.

Ohjelma tarkentuu vko:lla 47!

Tilaisuus on maksuton ja paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 7.12. alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

Ilmoittaudu


Lisätietoja:

Tiina Jauhiainen
Liiketoimintakehittäjä
+358 440 263 584
tiina.jauhiainen@ladec.fi

----------
Seminaari on osa Päijät-Hämeen liiton ja Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) rahoituksella toteutettavaa Hiilineutraalin sähköistymisen ekosysteemi -hanketta (Dnro.8/00.01.05.21/2021). Hanketta ja sen ympärille rakennettua Lahti GEM -yhteistyöalustaa ja toimenpiteitä koordinoi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.
Vellamo_vaakuna-1.png